» Accesoires ens0
Foto Hier de trends voor accesoires ens0..

STIPJES
Nog steeds met stip op nummer één: de stippenprint! Ook wel heel hip 'polkadots' genoemd. Naast de streepjes zijn dit nog steeds een van de populairste printjes voor op truitjes, tassen, sjaals en schoenen!


WITTE ZONNEBRIL
De trend op dit moment: de zonnebril met (dik) wit montuur. De tegenhanger van de good old zwarte bril, dus! Een musthave, zowel voor celebs als voor 'de gewone meisjes'. En je hoeft er niet persé veel geld aan uit te geven!


WITTE PUMS
Even een testje. Denk jij bij "witte pumps" aan: a) sexy, b) hip of c) hoerig? Ze zijn in ieder geval héél erg in op het moment, en dan niet op een dellerige manier! Draag ze bijvoorbeeld onder een donkere skinny jeans. Liever niet met een (kort) rokje, dat kan al gauw té worden.


HOUT
Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar: hout is hip. Ja, echt waar! En dan hebben we het wel over houten accessoires, hè. Het begon met de houten sleehakken, en nu zie je zelfs houten kettinghangers...! Je moet er van houden, maar het is wel érg vernieuwend...


OORKNOPJES
Er is weer een nieuwe trend in oorbellenland. Namelijk: de platte, vaak plastic, oorknopjes. Je hebt ze in verschillende vormen (vaak gewoon rondjes, maar soms ook in de vorm van een hartje, een fruitsoort enzovoorts), en in heel veel (felle) kleurtjes. En zelfs met een printje, bijvoorbeeld een zebra- of marineprint. Helemaal hip! En vaak ook nog eens lekker goedkoop.


FRUITIG
Sterren zijn er al vaak mee gesignaleerd, het is helemaal hip.. Kersjes, denk aan oorbellen, ringen, kettinkjes, armbandjes maar ook op tassen, kleding en accesoires. Appeltjes en aardbeitjes doen het ook goed! Te koop bij onder andere Six.


RIEMEN
Riemen zijn al een tijdje de échte eyecatchers van outfits. Zo is de tailleriem al een tijdje jé-van-het, en ook de retro- en lakriemen zijn niet meer weg te denken uit het hippe straatbeeld. Nu zie je ook weer veel riemen met een grote, vierkante gesp. Jaren 70 meets 2007, dus !

Strikjes zijn hip. Riemen zijn hip (en altijd goed). Mix deze twee en wat krijg je dan? De ultra hippe strikriemen!


LAKSCHOENTJES
Niet iedereen zal ervan houden maar de lakschoentjes zijn weer in! Zwart lak kan, maar nog hipper (en leuker!) zijn lakschoentjes in geel, groen, rood of paars!


OMHANG-TASJE
Op dit moment is er een trend gaande die vooral de meiden die graag stappen zullen waarderen. Namelijk: de bodybags, in Nederland ook wel het 'omhang-tasje' genoemd. Ze zijn klein, handig, makkelijk om te hangen en extreem hip.
Het is 't ideale formaat om je portemonneetje, mobiel, sleutels en lipgloss in kwijt te kunnen. Je hebt er (vrijwel) geen last van tijdens het stappen, maar het is én handig én stylish. Hoe goed!
Natuurlijk is zo'n tasje niet alleen goed voor het uitgaan, maar ook voor een shoplustige middag of een feestje.


xxx 2girlz
[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

Pagina Teller

  • Zo veel keer zijn onze pagina's al bezocht :D

E-mail

  • 2girlz@live.nl Dat is ons e-mail adres. Heb jij wat te vragen/vertellen/op te merken/heb je tips/melden/of wat dan ook. Stuur dan een mailtje naar: 2girlz@live.nl

DE UITDAGING!

  • Zin in een leuk spelletje? Een leuke uitdaging? Doe dan het klik spel. Klik eerst 1 weg dan 2 dan 3 en zo verder. probeer een zo snel mogelijke tijd neer te zetten! Ga naar het Klik-Spel.. Klik hier!

Stem hier!

Shoutbox

Schattig..!Bling-Bling

  • Deze willen wij wel..!

    OOhh.. deze is ook Mooii..!

Mooii..!
Copyright 2002-2018